Dashboard | +Follow

Gorgeous
Entries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 26 February 2014 | 07:30 | 0 Atasinchi
Sejak-sejak tamat sekolah ni, dah lama tak rasa suasana happy forever after la konon. Serius la, memang tak sama langsung dgn life biasa-biasa ni. Kerja pun tak. Asik-asik habiskan beras dirumah. Orang tak habis makan, aku yg habiskan. See? Tapi aku tak gemuk pun. hahahaha.

Nak kerja, tapi ada je halangan. Biasalah, anak kesayangan mak nak keluar rumah ni dia berat sikit. yang kerja tu maybe mak tak sayang. Hehe, lawak je. Ni adalah ayat nk cover kemalasan melanda dalam diri. Nak dilayan mcm anak raja la konon. Ala, bukan senang nak dapat life mcm ni tau! 11 tahun stay dkt sekolah, mana ada life mcmni. Nak tunggu tu lama adik oi. Hahaha mohon jealous ya. Ehem.

Orang kata, rezeki jgn ditolak. Hmm, stay goyang kaki dkt rumah ni rezeki la kan? Hari-hari dpt makan free, takyah buat kerja. Lepak-lepak, main handphone. tapi kau orang ingat seronok? Bosan tu tetap menjelma ok. Pula dah aku ni.

Actually aku bosan. Harhar. Aku dh tak tahu nk buat ape. Punyalah lama tak update, dah terlampau bosan baru teringat aku ade blog. Ek? Hahahaha. Kisah pula kau kan? Ok btw aku tak sabar nak sambung belajar. Kbye

*Trimasss baca entry yg pandai lagi bijaksana ni.*



_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


/>

Nama aku tidak akan menjamin aku untuk apa-apa. Aku hanyalah gadis berusia 18 tahun. Masih mentah, masih belum mengenal dunia yg fitnah ini. Aku berasal dari Kedah. Cukuplah hanya mengenaliku sebagai WANITA AKHIR ZAMAN.
_______________________________________


""